torsdag 28 februari 2013

Vi fick en son!

Skriver bara jätte kort nu då ja de två senaste dygnen enbart fått ca 3 timmar sömn.. Men inatt fick vi vår son med hjälp av akut kejsarsnitt. Såklart väldens finaste pojke (som alla tycker om sina egna)
Skriver mer sen när ja är pigg..


28 Februari föddes vår vackra son Love!

14 kommentarer:

  1. Naaw så söt han är... <3 stort grattis :-D hur känns det efter snittet??? Jag fick ju oxå akut snitt. Kan ju säga att nu 3v senare mår jag mkt bra .. Känns som om jag har återhämtat mig bra. Så även om du inte känner så just nu så kommer det bli mkt bättre redan efter någon dag. Önskar er stort lycka till o åter igen jätte grattis... Många kramar Sandra från Skåne :-D <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK!! =) <3 Äntligen är han här!
      De har känts ganska bra efter snittet.. Jag trodde att de skulle va värre.. Mådde lite för bra ett tag och tog i för mycket, men lärde mig snabbt efter det att inte göra om det.. Så sen blev de bara VILA! Och nu efter tre veckor måste jag säga att jag mår riktigt bra.. Och de har läkt ihop fint.
      Men de känns så underbart att han är här nu..
      KRAM

      Radera
  2. Vilken sötnos! Och GRATTIS till er son! Njut nu och vila upp dig efter snittet! Gosa och mys med din son! Love är fint namn :)

    Kram C <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack skall du ha =)
      Försöker njuta allt va ja kan..
      Kram

      Radera
  3. stort grattis! så himla söt!!!

    SvaraRadera
  4. Stort grattis....,

    SvaraRadera
  5. Super stort grattis!!!

    Kram Anna

    SvaraRadera