måndag 14 juli 2014

Ännu en vecka har gått

Och vi är nu i vecka 20! Å på lördag byter vi till 21.. Ja fattar fortfarande uite hur snabbt de går. Just nu mår ja faktiskt riktigt bra! Inte några krämpor utan allt bara flyter på just nu. Åker ja båt när de guppar så får ja ont i magen märkte jag igår, så jag får helt enkelt sluta åka om de gungar för mycket.
Har äntligen börjat känna av bebisen oxå. I fredags när vi satt i bilen å va på väg hem från vår semester börja ja känna nåt som ja misstänkte va bebisen.. Å nu har ja känt de varje dag så nu e jag helt säker på att de är bebisen jag känner :) å de är så underbart!
De är en sån himla härlig känsla! Så mysigt!

Men nåt tråkigt! Vår älskade hund å vår sons bästa vän blev sjuk när vi va borta. Han har varit opererad tidigare å haltat mer eller mindre varje dag, men nog mest av vana.. Men när vi kom hem från semestern har han varit jätte slö, bara legat, inte kunnat gå. Vi tänkte att han måste ha fått in nåt i tassen, glas kanske?Så igår va vi till veterinären och fick ett besked vi inte alls hade väntat oss.. I hans friska ben hittade som. En tumör :( å att amputera är ju inte ett alternativ då han då kommer att belasta sitt opererade å redan haltande ben hela tiden.. Å vi är så ledsna... Vi tog hem vår älskade hund igår så vi inte va redo att säga hej då där på plats... Fick med oss smärtstillande... Å så klart reagera han bra på smärtstillande å han äntligen rest sig å går lite, glad å viftar på svansen igen. De gör ju beslutet att ta bort honom ännu värre.. Vi vill inte! Vår fina Goa hund.. Å sonen älskar honom så! Han brukar ligga på han å kramas, pussas på han. Leka me han.. Vem skall nu vakta sonen? Nej usch hur de känns!

Måste ringa till veterinären idag å be om att en till veterinär skall titta på röntgen plåtarna.. Inte för att vi misstror henne som vi hade.. Men hoppet... Vi vill ju ha han kvar... Vill ha en frisk hund...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar